Resultaten voor surinaams

surinaams
Surinaams - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Surinaams of met Surinaams indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Surinaams inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Surinaams en verwijzingen daarnaartoe.
Surinaams - WikiWoordenboek.
stellend vergrotend overtreffend. demoniem gerelateerd aan of afkomstig uit Suriname. Demoniemen bij Suriname in het Nederlands. inwoner: Surinamer inwoonster: Surinaamse bijvoeglijk: Surinaams. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord Surinaams staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Peter A. J. Troon - De namen van de weekdagen in het Surinaams.
Links over Suriname. Foto's' en Reis Informatie. Peter Troon's' Suriname Foto's.' Handige informatie voor Suriname bezoekers. De brug over de Suriname rivier. Mi Kondre Troe. Onze Vader Gebed in het Surinaams. Wees Gegroet Maria Gebed in het Surinaams. Een gemiste kans?
Suriname - Wikipedia.
Suriname heeft een oppervlakte van 163.820 km. Belangrijke rivieren in Suriname zijn de Marowijne grensrivier met Frans-Guyana, de Suriname, de Commewijne lopend van oost naar west, de Coppename, de Tapanahoni zijrivier van de Marowijne, de Saramacca en de Corantijn, die de grens met Guyana vormt.
Surinaams-Nederlands - Wikipedia.
Zie ook Nederlands in Suriname voor de status van het Nederlands in Suriname in het algemeen. In Suriname worden zo'n' twintig talen gesproken zie Talen van Suriname Uit een onderzoek, gedaan door de Nederlandse Taalunie, blijkt dat 60 van de Surinaamse bevolking het Nederlands als moedertaal heeft.
NTR - Liefde op z'n' Surinaams. Zoeken.
Liefde op z'n' Surinaams. Serie over het liefdes- leven van vier Surinaamse moeders in Nederland. Vierdelige documentaireserie, een eerlijk verhaal over het dagelijks leven van vier Surinaamse moeders in Nederland op zoek naar de liefde. Bekijk afleveringen op NPO Start. Werken bij NTR.

Contacteer ons