Resultaten voor verstopt

verstopt
Waarom is Cola een oplossing voor een verstopte wc?
én ook geschikt voor het ontstoppen van je wc! Waarom is Cola een oplossing voor een verstopte wc? Cola bevat onder andere koolzuur en fosforzuur, deze zorgen ervoor dat de Cola bruisend is. Maar wat velen niet weten, is dat deze zuren ook helpen om vuil op te lossen. Daarnaast is er ook een ander positief element om Cola te gebruiken, dit verwijdert naast vuil ook de aanslag en kalkaanslag in je wc. Bestaan er naast Cola, andere manieren van ontstoppen? Naast Cola zijn er ook nog andere manieren om je wc en leidingen te ontstoppen. Via deze link kan je alle tips op een rijtje terugvinden. Belangrijk, gebruik de verschillende tips niet door elkaar en wees ALTIJD voorzichtig.
WC verstopt? 8 Top Tips om het op te lossen! Huis en Tuin: Huishoudelijk.
Een van de lezers van dit artikel gaf een wel heel bijzondere, maar effectieve tip.: Een" plastic zak vullen met 3-5 liter water en deze in de afvoer van de toilet pot proppen. Het helpt om je andere vrije" hand hierbij in de zak te stoppen om vieze handen zoveel mogelijk te voorkomen. Als de zak in de afvoer zit, dan deze zo snel mogelijk er weer uit trekken. Misschien een paar keer proberen als het niet in 1x werkt, maar door de vacuümkracht stroomt het water weer weg." Wc ontstoppen met duct tape. Dan" vond ik een manier voor op 10 sec je wc verstopt vrij te maken. kuis de rand van je wc proper af. plak uw pot helemaal af met dikke duct tape goede stevige plakband. dan spoel je door en blijf je doorspoelen tot het water normaal zou overlopen. ondertussen druk je met alle macht op je plakband het water richting het riool." Wc onstoppen met wc-borstel. Ipv" een plopper kun je het ook proberen met de wc-borstel. meer informatie
regenpijp verstopt
Synoniemen van verstopt; ander woord voor verstopt - synoniemen.net.
over deze site. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: verborgen verstopt bn.: als synoniem van een ander trefwoord.: bedekt, beloken, ondergronds, onzichtbaar, verdekt, verdoken, verholen, verscholen, verstopt, weggedoken geconstipeerd bn.: hardlijvig, verstopt dicht bn.: woordverbanden van 'verstopt' grafisch weergegeven. bij andere sites.:
VERSTOPT Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
But on no account must we gloss over this by failing to make our feelings known and by trying to conceal things in committees, which will disconcert the public. NL verstopt raken werkwoord. verstopt raken ook: verstoppen, verstopping veroorzaken. NL insect dat zich in spleten verstopt het.

Contacteer ons